Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

 1. Figyelmeztetés: A honlapra belépéssel a látogató elfogadja az oldal felhasználására vonatkozó szabályokat.
 2. A honlap üzemeltetője: Pro-Vill Kft. Jogtulajdonos
 3. A jogvédelemre vonatkozó szabályok: A weboldalon található minden tartalom – a honlap címe, a honlapon található képek, grafikák, szövegek a Jogtulajdonos tulajdonát képezik és a szerző jog védelme alatt áll.
 4. A weblap üzemeltetője nem járul hozzá a tartalmak üzleti célú felhasználásához és ahhoz hasonló átvételhez, többszörözéséhez, felhasználásához.
 5. A jelen jognyilatkozatban ismertetett feltételek tudomásulvételével, és a honlapon ennek ismeretében történő böngészéssel a látogató aláveti magát a szerzői jogi szabályozásnak és az Üzemeltető székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is. A jogsértések jogkövetkezményeit a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, a Ptk. ( 2013. évi V. törvény) szabályozza.
 6. A szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, tükrözése (technikai művelet segítségével a nyilvánossághoz újraközvetítése), megosztása, a jogtulajdonos engedélye nélkül tilos.
 7. Az oldalon található, egyedi és különösen jellemző betűk, kifejezések, szóösszetételek, grafikai elemek védjegyoltalom alatt is állhatnak, így a jogosulatlan felhasználás védjegybitorlásnak is minősülhet.
 8. Felelősség kizárási jognyilatkozat: A webhely jogtulajdonosa kizárja a felelősséget a webhelyet látogató számítógépét érő esetleges vírustámadásért ami a webhely megtekintése nyomán vagy bármely tartalom másolása során keletkezik.
  A webhelyhez kapcsolódó vagy arra hivatkozó, más internetes oldalon elhelyezett sértő vagy bármely okból jogellenes tartalom megjelenítéséért a Jogtulajdonos a felelősségét kizárja.
 9. Kötbérkikötés: Jogtulajdonos tájékoztatja a honlap látogatóját, hogy a szerzői jogi tartalmak jogtalan, engedély nélküli, sértő vagy a honlapokat látogatókat félrevezető módon történő felhasználása esetére jogsértésenként és alkalmakként 100.000 Ft azaz Egyszázezer forint kötbért köt ki. A fentiek szerinti felhasználással a felhasználó elfogadja a kötbér megállapodást, a bizonyításhoz a jogsértő terhére áthárítható költségen közjegyzői tartalomtanúsítást alkalmazunk.

  A kötbér mértékének meghatározása során figyelembe vettük azt a tényt, hogy a hasonló tartalmakat megjelenítő honlapok üzleti célú honlapok, amelyek bevételt termelnek.

Pro-Vill Kft.
Székhely: 1073 Budapest, Kertész u. 38.
Adószám: 12644566-2-42

Elérhetőség:

Üzlet: 1073 Budapest, Kertész u. 38.
Telefon: +36-30-9755-609
Email: provillkft@t-online.hu
Internet: www.oninditogenerator.hu

Szerverüzemeltetés: Suriel Kft.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Pro-Vill Kft kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.